![]() |
|
| | #8 |
| Member Регистрация: 10.2006 Проживание: Moscow возраст: 21
Поблагодарили: 0 раз в 0 сообщениях | Galadriel ja Porokone, en tiedä, käytättekö te ICQ:tä, jos ette vielä, suosittelisin jutella siinä äidenkielisten puhujien kanssa, näin opiskeleminen menee nopeammin, tehokkaammin ja paaaljon mukavammin kuin oppikirjojen avulla ![]() |
| | #9 |
| Я тот, кто ищет... Регистрация: 03.2007 Проживание: Yekaterinburg возраст: 32
Поблагодарили: 7 раз в 7 сообщениях | Tere kaikille! Miten menee? Haluaisin löytää paljon ystäviä tässä, jotka pidävät Suomesta ja suomen kielestä hyvin kovasti. ![]() |
| | #10 |
| Member Регистрация: 10.2006 Проживание: Moscow возраст: 21
| | #12 |
| | #13 |
| Member Регистрация: 08.2007 Проживание: Литва, Клайпеда возраст: 25
Поблагодарили: 5 раз в 4 сообщениях | Moikka kaikille! On näin kivaa tavata ihmisiä, jotka pitävät Suomesta. Oikein jo unohtanut melkein kaikkea, mutta toivottavasti pian saan uuden venäläis-suomalaisen sanakirjan ja opiskelu jatkaa)) |
| | #14 |
| Junior Member Регистрация: 09.2007
Поблагодарили: 0 раз в 0 сообщениях | Mitäs tassä kielessä hyvää?? Parempi osata englantiaa tai ranskaa hyvin.. Kyll pitää puhua tällä kielellä jos asut tällä, mutt jos asut jossa muussa maassa ei se kieli tarvi... |
| | #15 |
| | #16 |
Поблагодарили: 0 раз в 0 сообщениях | Asutko sinä Suomessa, vai mietit muuttaa tänne? Sinun täytyy - oppi säännöt paremmin) |
| | #17 |
| Lífið er yndislegt! Регистрация: 02.2005 Проживание: у озера
| | #18 |
Поблагодарили: 0 раз в 0 сообщениях | Kirjoitan niin kuin puhun. Ваше сообщение исправлено. Соблюдайте приличия на форуме. |
| | #19 | |
Поблагодарили: 7 раз в 7 сообщениях | Täytyy myöntää että olet oikeassa, minulla oli virhe viime kerran. Mutta ole varma, minä oppin. ![]() Ja... Kaikilla meillä on virheemme. цитата:
![]() Mä en ole taikuri, mä vielä vain oppin... ![]() | |
| | #20 |
| Member Регистрация: 08.2007 Проживание: Литва, Клайпеда возраст: 25
Поблагодарили: 5 раз в 4 сообщениях | Егор_Suomi, haluatko sanoa, että on tyhmää opiskella suomea, jos asutaan muussa maassa? Mä tykkään suomen kielestä, siksi opiskelen. Kun opiskellaan, tehdään virheitä. Tottakai on kivaa korjata virheitä, kun itse asut Suomessa. Muttei joku pysynyt sinua korjaamaan niitä virheitä |
| Для отправления сообщений необходима Регистрация |
| опции темы | |
| |
| На правах рекламы: | |
| Нужна продажа автомобилей ваз? быстрая продажа автомобилей ваз NIVA 2121 Вы ищете из рук в руки, объявления, вакансии г. благовещенск? Искать здесь "Money24you": рефинансирование, кредит жилье, ипотечный калькулятор, 6ba1 На заказ - запчасти volvo, широкий выбор автозапчастей. |