Valhalla  
вернуться   Valhalla > Датский клуб > Основные датские форумы > På dansk
Регистрация

Для отправления сообщений необходима Регистрация
 
опции темы
старый 19.01.2005, 21:53   #1
Member
 
аватар для Dansker
 
Регистрация: 11.2004
Возраст: 43
Сообщений: 273
Post Folketingskandidater ude af takt med egne partier.

Danmarks tilstedeværelse i Irak og skattestop som middel til at undgå skattestigninger. Umiddelbart lyder det som indlysende konservativ politik, Men det er det ikke.

Find din politikerDR Nyheder har spurgt samtlige folketingskandidater om deres holdninger til 10 aktuelle valgtemaer. Svarene er samlet i en database. Ved at svare på de samme ti spørgsmål, kan du se, hvilken af kandidaterne du er mest enig med. Læs mere, tag testen og find din politiker:http://dr.dk/kandidat

En tredjedel af de kandidater, der opstiller til Folketinget for Det Konservative Folkeparti, udtrykker nemlig kun delvis opbakning til de to konservative mærkesager. De to sager nyder uforbeholden opbakning blandt hhv. 62 og 58 pct. af de konservative kandidater.

Til sammenligning er 92 og 97 pct. af Anders Fogh Rasmussens mulige fremtidige tropper i folketingssalen helt enige i, at Danmark skulle gå ind i Irak-krigen, og i at skattestop er den eneste måde at hindre skatterne i at stige.

Tallene stammer fra en rundspørge om holdninger til ti aktuelle politiske emner, som DR Nyheder har foretaget blandt alle partiers kandidater til Folketinget. 608 kandidater af de i alt omkring 950 folketingskandidater i hele landet har deltaget i undersøgelsen.

To eller flere børnechecks?
Heller ikke et af valgkampens varmeste emner nyder enighed blandt de konservative: Børnechecken.

Mens en tredjedel af kandidaterne til en konservativ folktingsstol er tilfredse med, at børnefamilier kun kan hæve børnecheck for de første to børn, synes halvdelen, at også de øvrige poder skal udløse en check. Samme billede tegner sig hos regeringspartneren Venstre.

Anders Fogh og Bendt Bendtsen er ikke de eneste, der kan risikere bøvl med de nyvalgte medlemmer af folketingsgrupperne.

24-års regel hjælper indvandrerkvinder
Marianne Jelved kan i den kommende folketingsperiode risikere at møde modstand hos en fjerdedel af sine egene MFere i en af sine kardinalsager: Afskaffelse af 24-års reglen. De mener nemlig, at reglen om, at man skal være 24 år for at få familiesammenføring faktisk hjælper unge indvandrerkvinder.

Blandt undersøgelsens resultater findes også mere forventelige interne uenigheder i partierne.

Forventede stridigheder
SF er fx stadig splittet omkring EU's forfatningstraktat, selv om traktaten fik opbakning af knap 64 pct. i en urafstemning blandt partiets medlemmer for nylig.

I folketingsgruppen kan opbakningen til EU's grundlov komme til at volde SF'erne større problemer. 48,5 pct. mener, at forfatningstraktaten begrænser demokratiet i Danmark, mens 45,3 er uenig i dette synspunkt.

Tungen på dén socialistiske vægtskål udgøres af 6,2 procent, som ikke har taget stilling til spørgsmålet.

Folketingets partier kan få deres hyr med at holde styr på deres nye gruppemedlemmers holdninger til tingene.
© DR

Hentede fra: http://www.dr.dk/



Для отправления сообщений необходима Регистрация

Тэги
partier., egne, med, takt, ude, folketingskandidater

опции темы


Реклама
реклама
Buy text link .

Часовой пояс в формате GMT +3. Сейчас: 10:28


При перепечатке материалов активная ссылка на ulver.com обязательна.
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.