Valhalla  
вернуться   Valhalla > Финский клуб > Основные финские форумы > Suomeksi
Регистрация

Для отправления сообщений необходима Регистрация
 
опции темы
старый 26.03.2013, 11:10   #1
Junior Member
 
Регистрация: 03.2013
Сообщений: 1
Репутация: 0 | 0
Flag Swe PR-yhtiön "Studio total" työtekijät lentävät uudelleen Valko-Venäjään

Kuten on oppinut, että lähitulevaisuudessa Ruotsin PR-yhtiö "Studio total", joka on tullut tunnetuksi pudottuaan "Nallen maahanlasku" Minskissä kesäkuuden vuonna 2012, suunnittelee uutta kampanjaa.

Sopimus sen organisaatiota on saavutettu National palkinto Charta-97 vuoden 2012 ihmisoikeuksien puolustamisen alalla "Studio total" johtajuuden esityksen aikana puolesta valkovenäläisen opposition.

Tällä kertaa Ruotsin PR-työtekijät päättivät toistaa luvaton lento Valko-Venäjän ja mahdollisesti Ukrainan alueen yli. Suunnittellaan murtaa ilmaraja Venäjältä. Tässä tapauksessa on epätodennäköistä, että Moskova suostuisi tällaiseen siirto alueelleen, joten Venäjän ilmatilaa on käytettävä laittomasti. Tieto siitä, kuka tai mikä pudotetaan lentokoneiden, ei ole tällä kertaa. Mutta "Studio total" yhden johtajan Thomas Masettin mukaan, "jotain on tapahduttava keväällä Valko-llä tällä keväällä, ja Lukashenkon valta hyvin ravistaa syksyllä".

Kuten sanotaan, voi huvittaa tavallinen kansa ja jälleen kerran provosoida "Isä" Lukashenko ja hänen ukrainalainen kollegansa. Kuitenkin, lennon turvallisuus aiheuttaan joitakin huolenaiheita, kun ollaan Valko-Venäjän puolustusvoimien useiden vanhempien upseereiden irtisanominen "Nallen maahanlasku" tapahtuman analyysin pohjalta, ja koska on olemassa Ukrainan ilmapuolustuksen joukkojen suuri kokemus voittaa siviililentokoneiden vastaan. Tällä hetkellä ei kukaan kursailla ja ammutaan Ruotsin "ihmisoikeuksien puolustajat" yksinkertaisesti alas, ja erittäin todennäköisesti myös Venäjän alueen yli.

Tällaisen provokaation johtaminen voi johtaa yksittäisten valtioiden kahdenvälisien suhteiden paitsi pahenemiseen, kuten on tapahtunnut kesän vuonna 2012, mutta myös ihmisuhriin.
Для отправления сообщений необходима Регистрация

Тэги
pr-yhtiö, studio total

опции темы

Похожие темы для: PR-yhtiön "Studio total" työtekijät lentävät uudelleen Valko-Venäjään
Тема Автор Разделы & Форумы Ответов Последнее сообщение
Языковой люфт или Доколе будут заставлять произносить "ч" в "Что" и "конеЧно"? Donderom Русский язык 22 28.05.2017 00:00
Отношение к грамматическим, орфографическим ошибкам и "языку падонков" на конференции (бывшая тема "Krauka") Klaus VikinGarm О сайте 17 07.02.2016 00:38
"Алекс-Юстасу" ...тчк.."Юстас-Алексу"...или немного "о культуре" Katten Избушка 61 14.02.2012 15:57
Норвегия сняла обвинения с экипажей российских судов "Капитан Горбачев" и "Дмитрий Покрамович" Хальвдан Новости 4 10.05.2008 20:09


Реклама
реклама
Buy text link .

Часовой пояс в формате GMT +3. Сейчас: 04:18


При перепечатке материалов активная ссылка на ulver.com обязательна.
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.